Uutiset

LAURI TÄHKÄN UUSI ALBUMI MYI KULTAA

17.10.2016

”Vien sut täältä kotiin” nousi julkaisuviikollaan listaykköseksi

Lauri Tähkän uutuusalbumi ”Vien sut täältä kotiin” on myynyt reippaasti yli 10.000 kappaletta eli kultaan oikeuttavan määrän ja sen myynti lähestyy jo kovaa vauhtia platinarajaa. Albumi nousi heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan kirkkaasti Suomen albumilistan ykkössijalle. Levyltä on lohkaistu kaksi singleä: kultaa myynyt ”Morsian” ja tuoreimpana ”Minun Suomeni”.

Kyllähän Vien sut täältä kotiin -albumin vastaanotto on yllättänyt totisesti. Ihmiset ovat ottaneet albumin upeasti vastaan. Olemme haltioituneita koko tiimin puolesta, että uudet levyn laulut ovat koskettaneet niin syvästi. Huhhuh, on tämä aikamoista, kiitos kaikille tuhannesti, Late kommentoi.

Lauri Tähkä hurmaa parhaillaan myös Vain elämää –ohjelmassa. Lauri Tähkän versio Kipua –kappaleesta komeili useita päiviä Spotifyn kuunnelluimpana kappaleena ja on edelleen top-3 joukossa.

Lauri Tähkä lähtee kattavalle ”Vien sut täältä kotiin”- kiertueelle marraskuun alussa. Katso tarkemmat keikkapäivät ja paikat täältä!

Facebook
Instagram
Snapchat: tahka.lauri
Kotisivut
Warner Music

Haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Heli Puhakka
Heli.puhakka@warnermusic.com

Ylös