Uutiset

MARK FRY ON NIMITETTY WARNER MUSIC FINLANDIN GENERAL MANAGERIKSI

6.10.2016

Tiedote torstaina 6.10.2016, julkaisuvapaa heti

Mark Fry on nimitetty Warner Music Finlandin General Manageriksi. Tehtävässään Fry raportoi suoraan Niko Nordströmille, joka on Warner Music Finlandin toimitusjohtaja sekä Warner Music Nordicin Vice President.

Fryn ylennys julkistettiin viime viikolla Warner Music Nordicin vuosittaisessa kick off –tapahtumassa Vanajanlinnassa. Tapahtumassa olivat paikalla kaikki Warner Musicin pohjoismaisten toimipisteiden työntekijät.

”On hienoa, että Mark palkitaan tällä erittäin ansaitulla ylennyksellä. Hän on energinen ja innokas visionääri, jolla on loistava ymmärrys yrityksestämme ja laajalti koko musiikkialasta. Hän on erinomainen tiimityöskentelijä ja odotankin innolla saada työskennellä hänen kanssaan tässä uudessa roolissa.”, iloitsee Niko Nordström.

Mark Fry on toiminut Warner Music Finlandin markkinointijohtajana yli kahdeksan vuotta. Hän aloitti uransa Warnerilla nousten Head of Promotion -tehtävään, jonka jälkeen hän toimi markkinointijohtajana Sony Music Finlandilla ennen paluutaan Warnerille vuonna 2008. Warner on ollut selkeä markkinajohtaja Suomessa kaikilla mittareilla viimeiset seitsemän vuotta mukaan luettuna vuosittaiset markkinaosuudet, radio-osuudet sekä Spotify listaykköset. Fry jatkaa uuden toimenkuvansa ohella jo myös aikaisemmassa roolissaan Warner Music Nordicin Vice President of Marketing -roolissa.

“Olen ilahtunut saadessani laajentaa toimenkuvaani Suomessa. Olen aina ollut kiinnostunut osallistumaan kaikkiin osa-alueisiin artistiemme urasuunnittelussa ja tämä uusi rooli mahdollistaa sen entistä paremmin. Uuden toimenkuvani yhdistäminen jo olemassa olevaan pohjoismaiseen markkinointitehtävääni tulee olemaan haaste, jota odotan innolla”, sanoo Mark Fry.

Lisätietoja:

Mark Fry
General Manager Warner Music Finland ja Vice President of Marketing, Warner Music Nordic
mark.fry@warnermusic.com

Niko Nordström
Toimitusjohtaja Warner Music Finland ja Vice President of Warner Music Nordic
niko.nordstrom@warnermusic.com

Ylös