Uutiset

SUPERTÄHTI BRUNO MARS ON PALANNUT UUDELLA SINGLELLÄ “24K MAGIC”

7.10.2016

Tiedote perjantaina 7.10.2016, julkaisuvapaa heti!

”Voit kutsua sitä minun uudeksi singleksi, mutta minulle se on kutsu bileisiin” –Bruno Mars

Maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutuva Bruno Mars on julkaissut tänään ensimmäisen soolosinglensä lähes neljään vuoteen. Kappaleen ”24K Magic” on tuottanut Shampoo Press & Curl ja mukana on ollut myös tuotantotiimi The Stereotypes. Bruno Marsin kolmas studioalbumi, joka kantaa myös nimeä 24K Magic, julkaistaan 18. marraskuuta.

24K Magic –kappaleen upean musiikkivideon on ohajnnut itse Bruno Mars yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Cameron Duddyn kanssa. Katso video täältä!

Bruno Mars on 20-kertainen Grammy Awards -ehdokas ja moninkertainen Grammy –voittaja. Hän on arvostettu laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja muusikko, joka on myynyt yli 169 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti. Hänen viimeisin listavalloitus tapahtui yhdessä Mark Ronsonin kanssa singlellä ”Uptown Funk”, joka on yksi kaikkien aikojen pisimpään Billboard Hot 100 –singlelistalla pysyneistä singleistä 2000 –luvulla. Mars esitti kappaleen helmikuussa Super Bowl Halftime-showssa, joka keräsi satoja miljoonia katselijoita. Marsin menestyksekkääseen uraan lukeutuu 22 megahittiä, mm. Just The Way You Are, Grenade, Locked Out Of Heaven ja When I Was Your Man.

Linkkejä:
WEBSITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

KUUNTELE/KATSO “24K MAGIC” TÄÄLTÄ:
Katso: http://smarturl.it/24kmagicvideo
Kuuntele: http://spoti.fi/2dVu50h

Ylös