Uutiset

VESALAN NELJÄS SINGLE ON ”EI PYSTYNY HENGITTÄÄ”

28.10.2016

Vesalan platinaa myyneen menestysalbumin neljäs single on ”Ei pystyny hengittää”. Upea, tunnelmaltaan vangitseva kappale on ollut kesän livekeikkojen avausbiisi. Kappale on Vesalan itse säveltämä ja sanoittama. Kappaleesta julkaistaan myöhemmin Silja Minkkisen ohjaama musiikkivideo.

”Ei pystyny hengittää syntyi joululomalla 2014, kun palasin puolen vuoden jälkeen Yhdysvalloista Suomeen. Tyhjensin työhuonettani Vallilassa, koska olin päättänyt luopua siitä. Kaivelin demokansioita ja löysin Perttu Mäkelältä saadun biitin, jonka päälle tein ”Ei pystyny hengittää” -biisin sävellyksen ja sanoituksen siellä jätesäkkien ja muuttolaatikoiden keskellä.

Biisi kertoo ihmissuhteesta menneisyydessä, sellaisesta joka piti otteessaan niin tiukasti että alkoi kuristaa, ja joka piti uskaltaa katkaista kokonaan ja jättää taakseen että selviytyisi. Se ei ollut parisuhde, mutta tukahduttavissa suhteissa on samoja piirteitä, olivat ne ystävien, rakastavaisten tai perheenjäsenten välisiä. Lopulta biisistä tuli itselleni voimabiisi”
-Vesala

Vesala jatkaa keikkailua taas vuonna 2017 myöhemmin julkaistavalla kiertueellaan.

Ylös