Uutiset

WARNER MUSIC VALITTIIN VUODEN MAJOR LEVY-YHTIÖKSI

14.10.2016

Tiedote perjantaina 14.10.2016, julkaisuvapaa heti

”Isoista levy-yhtiöistä ainoa, joka panostaa yhä artistien kehittämiseen pitkällä tähtäimellä”
Industry Awards –raati

Warner Music palkittiin kahdeksatta kertaa putkeen Musiikki & Median vuosittaisessa Industry Awards –gaalassa Vuoden major levy-yhtiöksi. Palkintoperustelut olivat seuraavanlaiset: ”Tämän vuoden voittaja on levyteollisuuden lisäksi ainutlaatuisella tavalla ottanut haltuunsa myös liveskenen. Toimija on isoista levy-yhtiöistä ainoa, joka panostaa yhä artistien kehittämiseen pitkällä tähtäimellä pelkän hittirallin sijasta ja sainaa artisteja, jotka oikeasti voivat tehdä pitkäjänteistä uraa.”

Warner oli voitokas myös muissa kategorioissa: Antti Tuiskun Peto on irti –kiertue palkittiin Vuoden konsertti / kiertue –sarjassa ja Warnerin A&R Lasse Kurki voitti Vuoden A&R –palkinnon.

Warner Music on ollut jo kahdeksan vuotta Suomen markkinajohtaja. Tämäkin vuosi on ollut erittäin menestyksekäs Warnerin artisteille. Virallisen albumilistan ykkösistä Warnerin osuus on 42,5% vuoden alusta laskien. Radioissa yhtiön markkinaosuus on tänä vuonna ollut keskimäärin 42%. Myös Spotify-listalla Warnerin artistit menestyvät loistavasti; tällä hetkellä Spotifyn top-50 –listalla on yhtiön artistien biisejä 30 kappaletta.

Ylös