Uutiset

ALMAN DYE MY HAIR -SINGLE NOUSI SPOTIFYN SIJALLE 3!

2.11.2016

Alman perjantaina julkaistu single Dye My Hair on noussut Spotifyn sijalle 3. Kappale huomioitiin maailmanlaajuisesti viime perjantaina Spotifyn New Music Friday -soittolistoilla mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Englannissa, Kanadassa, Meksikossa ja Amerikassa.

Alma julkaisi neljän biisin EP:n perjantaina 28. lokakuuta. Siltä löytyvät Dye My Hairin lisäksi platinaa myynyt Karma sekä uusi kappale Knock. Dye My Hair on tanssilattialle räätälöity persoonallinen rakkauskirje, Knock puolestaan astetta seesteisempi mutta vähintäänkin yhtä vastustamaton kutsu leikkiin. Kumpikin yhdistelee vaivattomasti urbaaneja, elektronisia elementtejä klassiseen pop-kaavaan – taattuun Alma-tyyliin. Kokonaisuuden kruunaa akustinen versio Dye My Hairista. Se todistaa, että Alman persoonallinen, sävykäs ääni kannattelee kappaletta silloinkin, kun se on riisuttu kaikista tuotannollisista jipoista.

Alman ainoa oma Suomen klubikeikka nähdään Tavastialla perjantaina 30.12. Liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi.

Ylös