Uutiset

ARTTU WISKARILTA ODOTETTU UUSI ALBUMI ENSI VIIKOLLA!

4.11.2016

Arttu Wiskarin neljäs albumi IV on vihdoin valmis. Muun muassa hitit Kahvimaito ja tällä hetkellä radioissakin tiuhaan soiva Kuningaslohi sisältävä levy on tunnelmaltaan yllättävän lähellä ensimmäistä, vuonna 2011 julkaistua menestyksekästä debyyttialbumia Arttu Wiskari.

Uudelta albumilta löytyy varmasti jokaiselle jotain, ja yksi Arttu Wiskarin vahvuuksista on ollutkin juuri se, että hän voi tehdä samalle levylle keskenään erityyppisiä biisejä, jotka kuulostavat kaikki kuitenkin Arttu Wiskarilta.

-Ensimmäisen ja neljännen albumin välissä on käyty syvemmissä vesissä, mutta nyt on palattu sinne mistä taipaleemme ekat ideat ovat kummunneet. Mielestäni olemme menneet koko ajan musiikillisesti parempaan suuntaan, ja uusi levy on kaikkia edeltäjiään positiivisempi ja energisempi, Arttu kuvailee.

Uuden levyn on tuottanut Mika Laakkonen ja kappaleet ovat jälleen luottomies Janne Rintalan käsialaa. Jokaisen Wiskari-levyn on avannut tervehdyksellään joku suurmies, tällä kertaa Jukka Virtanen. Yhdellä levyn kappaleista on myös ensimmäistä kertaa mukana feataava artisti, räppäri Aste.

Arttu Wiskari lauloi itsensä ihmisten sydämiin viisi vuotta sitten julkaistulla, platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Kaksi vuotta sitten julkaistulta kolmannelta pitkäsoitolta Sirpaleet muistetaan jättihitti Sirpa, ja sen jälkeen on ilmestynyt myös menestyssingle Kahvimaito.

Tänä syksynä Arttu on hurmannut katsojat supersuositussa MTV3:n supersuositussa ohjelmassa Tähdet, tähdet.

Ylös