Uutiset

ELIAS KASKISELTA KAPPALE SYRJÄYTYMISTÄ JA YKSINÄISYYTTÄ VASTAAN

27.11.2016

Kuuntele perjantaina julkaistu single Tuli joulu ilotaloon täältä!

Elias Kaskinen julkaisi perjantaina 25.11. pysäyttävän talvikappaleen ”Tuli joulu ilotaloon”. Kappaleen sanoma on koskettava, sillä siinä katsotaan maailmaa tämän päivän silmin, mutta se palauttaa meidät kaikki saman, ainaisen asian äärelle: jouluna jokainen meistä on samanarvoinen, kaikki me kelpaamme.

”Maailma missä elämme äärimmäistyy. Tuntuu, että ihmisten välille kaivetaan koko ajan syvempää kuilua. Päivän Sankarit -bändini kanssa pyrimme joka viikonloppu tuomaan erilaisia ihmisiä yhteen musiikin avulla. Monesti oikea biisi, oikeaan aikaan voi olla kuin hyvä ystävä, että hei, ehkä mä en olekaan yksin näiden ajatusteni kanssa”, Elias Kaskinen kertoo.

Uusi single on mukana HelsinkiMission myötätunto-kampanjassa, jolla kerätään varoja yksinäisyyttä ja syrjäytymistä vastaan.

”Lähdin HelsinkiMission joulukeräyksen kummiksi, koska haluun olla mukana taistelemassa yksinäisyyttä vastaan. Tuli Joulu Ilotaloon -biisin sanoma on mielestäni hieno ja lohduttava ja se kiteyttää koko Joulun idean: vaikka tuntisit olosi ihan surkeaksi, kelpaat silti”, Elias kiteyttää.

Elias Kaskinen esittää biisin HelsinkiMission kynttiläkonsertissa, joka televisioidaan Nelosella 23.12., 24.12. ja 25.12.

Tuli Joulu Ilotaloon -kappaleen on säveltänyt Jarkko Meretniemi, sanoittanut Lilli Loiri-Seppä ja tuottanut Leri Leskinen.

Facebook
Instagram
Snapchat: TheElluK

Ylös