Uutiset

ELLINOORAN USKOMATON VUOSI – DEBYYTTIALBUMI MYI PLATINAA!

24.11.2016

Ellinooralla on takanaan suuri läpimurtovuosi: platina-albumi, kulta- ja platinasinkkuja, isoja festarikeikkoja ja hittejä Suomen suurimmille artisteille. Katso tänään julkaistu Elefantin paino –jättihitin musavideo.

Laulaja-lauluntekijä Ellinooran debyyttialbumi Villi lapsi ylitti juuri platinarajan. Ellinoora nousi koko kansan tietoisuuteen hitillään Carrie, joka nousi niin Spotifyn kuin radioidenkin soittolistojen kärkeen. Keväällä julkaistu Leijonakuningas räjäytti lopullisesti potin ja biisiä on kuunneltu jo lähes 6 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja se on ollut useita kuukausia radioiden soitetuimpia kappaleita. Ellinooran orgaaninen ja ainutlaatuinen soundi sekä koskettavat lyriikat puhuttelivat suurinta osaa Suomea.

Ennakkoon kultaa myynyt Villi lapsi –albumi julkaistiin syyskuussa ja se nousi suoraan albumilistan sijalle 2. Levyjulkkarikeikka Tavastialla oli täpötäynnä. Villi lapsi keräsi ylistäviä arvioita niin kriitikoilta kuin suurelta yleisöltäkin. Tuorein single Elefantin paino on myynyt jo niin ikään kultaa ja se komeili julkaisunsa jälkeen Spotifyn sijalla 1. useita päiviä.

Ellinoora on kirjoittanut ja säveltänyt Villi lapsi – debyyttialbuminsa tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Ellinoora haluaa tehdä mahdollisimman kestävää musiikkia, jonka pariin voi palata aina uudelleen. Ellinoora kirjoittaa ahkerasti myös muille artisteille ja on tehnyt neljä kappaletta muun muassa Kaija Koon ylistetylle uudelle albumille.

”Hurja juttu. Iso kiitos ja paljon rakkautta jokaiselle levyä kuunnelleelle ihmiselle. Mun elämä pyöri viimeisten vuosien aikana oikeastaan pelkästään Villi lapsi-albumin ympärillä. On siis suuri ilo että ihmiset ovat löytäneet mun musan ja ottaneet haltuun myös kokonaisuuden, ekan levyn. Se on tekijänä äärimmäisen merkittävä juttu mulle”, Ellinoora iloitsee.

Ellinoora on noussut kovaa vauhtia kotimaisten naisartistien eturiviin myös keikkarintamalla. Jo ennen debyyttialbuminsa julkaisua, kuluneena kesänä Ellinoora veti hehkutetut keikat useilla festareilla kuten Ruisrockin Rantalavalla ja Provinssissa tuhansien ihmisten yleisömerelle. Syksy on mennyt Villi lapsi-albumikiertueen parissa ympäri Suomen täysille keikkasaleille.

Katso tänään julkaistu musiikkivideo alta!

”Elefantin paino-musavideosta tuli aito, tunnerikas ja sopivasti friikki. Se on vähän niinkuin minä.” Ellinoora kuvailee tuoretta musiikkivideotaan.

Ylös