Uutiset

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat uuden singlen ”Parvekkeella”

17.11.2016

Debyyttisinglellään ihastuttanut duo vakuuttaa taas

Sattumalta syntynyt yhteistyö Ida Paulin ja Kalle Lindrothin kesken toimii: duon ensimmäinen single ”Hakuammuntaa” on striimannut jo lähes 4 miljoonaa eli platinarajan määrän. Samoilla biisileireillä pyörineet lahjakkaat nuoret HMC-kustannusyhtiön laulunkirjoittajat olivat aiemmin julkaisseet musiikkia omilla tahoillaan: Ida Paul kultaa myyneen singlen ”Laukauksia pimeään” sekä ”Kunhan muut ei tiedä” –singlen ja Kalle Lindroth pitkän Smak-historian lisäksi soolona ”Annika”-kappaleen. Yhdessä julkaiseminen tuntui oikealta ratkaisulta, kun musan tekeminen yhdessä tapahtui niin luontevasti – eikä ihme: duon biisejä kuunnellessa on selvää, että kyseessä on täydellinen yhdistelmä.

Ida Paul opiskelee parhaillaan maineikkaassa Harvard-yliopistossa. Jenkeistä tavoitettu Ida on innoissaan kappaleen julkaisusta: ”Olen ylpeä biisistä. Se käsittelee mielestäni freesillä tavalla jo melko tuttua aihetta popmusiikissa.” Kappale kertookin ihanalla tavalla kahden ihmisen kohtaamisesta ja suhteesta, joka ei ole ehkä tarkoitettu kestämään ikuisesti. Sen enempää duo ei halua pohjustaa biisiä, vaan haluaa jättää tulkinnalle varaa: ”Antaa kappaleen puhua puolestaan”, Kalle Lindroth toteaa.

Kuuntele biisi tästä!

Ylös