Uutiset

JIPPU LEVYTTI OMAN PELASTUSTARINANSA

12.11.2016

Ensimmäinen hengellinen levy Made In Heaven julkaistiin perjantaina 11.11.

Laulaja-lauluntekijä Jippu tekee paluun uudella albumillaan ”Made In Heaven”. Albumi on tehty yhdessä Lasse Kurjen ja Kalle Chydeniuksen kanssa ja upealta levykokonaisuudelta on aiemmin julkaistu singlenä albumin nimikkokappale ”Made In Heaven feat. Mikaveli”.

Albumi on musiikkievankelistaksi vihityn Jipun ensimmäinen hengellinen albumi. Kappaleissa Jippu purkaa tuntojaan rikkinäisistä ihmissuhteistaan sekä suhteestaan Jeesukseen. Levy onkin Jipulle pelastustarina. Myös julkisuudessa näkyneet vaikeat vuodet ovat takana ja levyn teko oli konkreettinen parantumisprosessi.

”Levy kertoo siitä, kuinka Jumala pelasti minut sellaisesta tilanteesta, josta oli mahdotonta päästä inhimillisin keinoin pois. Levyn tekemisen aikana koin ensimmäistä kertaa olevani rakastettu ja arvostettu. Olen kiitollinen nykyisestä onnellisesta elämäntilanteestani ja haluan levyllä antaa toivoa myös muille, jotka tarvitsevat rohkaisua vaikeisiin tilanteisiin.”

Albumin matka alkoi, kun Jippu oli tulossa päättämään levytyssopimustaan. Pop-levyn tekeminen tuntui liian ristiriitaiselta vahvan hengellisen kutsumuksen kanssa. Jipun vahva visio hänen uransa ensimmäisestä hengellisestä levystä välittyi kuitenkin eteenpäin ja tänään julkaistava ”Made In Heaven” onkin poikkeuksellinen julkaisu major levy-yhtiöltä.

”Olen kiitollinen saamastani uudesta mahdollisuudesta löytää rakkaus kaiken rakkaudettomuuden jälkeen. Tämä levy on tie rauhaan ja kotiin.”

Jippu kiertää syksyn ahkerasti keikoilla ympäri Suomea. Konserteissa kuullaan sekä laulajan omaa tuotantoa että tuttuja hengellisiä lauluja ja konsertit ovat tunnettuja Jipun vahvasta tulkinnasta ja läsnäolosta. Tulevan levyn julkistamista juhlitaan Tavastialla ti 15.11.

Ylös