Uutiset

KAIJA KOOLLE TAAS KULTAA!

17.11.2016

Supersuositun Kaija Koon tuorein single, energinen Nää yöt ei anna armoo feat. Cheek on striimannut kultaa.

– Mahtava uutinen, kultaa! Tämä on aina yhtä hieno tunne. Ensin on aina oma fiilis kappaleesta, sitten tunne että muutkin sen tavoittavat. Ja sitten se onkin totta! Kiitos myös Jarelle, Kaija iloitsee.

Nää yöt ei anna armoo syntyi aikoinaan biisileirillä Matti Mikkolan, DJPP:n ja Ida Paulin toimesta, tekstin biisiin tekivät Paula Vesala ja Jare Tiihonen.

– Paula Vesalan kanssa keskustelimme pitkään aiheesta ja ajoimme sen Bonnie & Clyde -tyyliseen symbioottiseen hurjaan rakkaustarinaan. Supervoimatuottajat Jukka Immonen, Antti Riihimäki ja Hannu Korkeamäki kiillottivat biisin upeaksi teokseksi, Kaija kertoo.

Kuuntele Nää yöt ei anna armoo feat. Cheek täältä!

Kaija Koon tuoreen albumin ensimmäinen single, myös kultarajan ylittänyt Siniset tikkaat julkaistiin toukokuussa. Se oli lisäksi radioiden soitetuin biisi toista kuukautta. Kaija Koon uusi albumi Sinun naisesi julkaistiin 4. marraskuuta.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta.

facebook.com/kaijakooofficial
instagram.com/kaijakooofficial

Ylös