Uutiset

KAIJA KOON ALBUMILLE KULTAA!

24.11.2016

Kaija Koon odotettu albumi Sinun naisesi julkaistiin marraskuun alussa, ja nyt levy on ylittänyt kultarajan.

– Kyllä on ihanaa kuulla viestejä maailmalta. Kultaa!!!! Kiitos ihanat kuulijat. Tuntuu taas että omalla taistelulla on merkitys. Ihmisen puolesta. Kaikilla kielillä KIITOS, Kaija iloitsee.

Albumin lisäksi siltä julkaistut kaksi singleä ovat olleet suurmenestyksiä: kultaa striimannut Siniset tikkaat oli kesällä ja syksyllä toista kuukautta Suomen soitetuin radiokappale, ja tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalla jyrää uusin single Nää yöt ei anna armoo (feat. Cheek).

Jo kahtena vuotena peräkkäin loppuunmyydylle Hartwall Arenalle esiintynyt Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Tällä hetkellä Kaija on keikkatauolla ja palaa estradeille keväällä 2017.

Ylös