Uutiset

Katso ALMAn uusi Dye My Hair – musiikkivideo!

10.11.2016

ALMAn Dye My Hair -single on kerännyt jo yli 2 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Suomessa kappale nousi Spotifyn sijalle kolme ja single huomioitiin maailmanlaajuisesti New Music Friday –soittolistoilla.

Nyt kappaleeseen on valmistunut Englannissa kuvattu musiikkivideo.

ALMA julkaisi neljän biisin EP:n perjantaina 28. lokakuuta. Siltä löytyvät Dye My Hairin lisäksi platinaa myynyt Karma sekä uusi kappale Knock. Dye My Hair on tanssilattialle räätälöity persoonallinen rakkauskirje, Knock puolestaan astetta seesteisempi mutta vähintäänkin yhtä vastustamaton kutsu leikkiin. Kumpikin yhdistelee vaivattomasti urbaaneja, elektronisia elementtejä klassiseen pop-kaavaan – taattuun ALMA-tyyliin. Kokonaisuuden kruunaa akustinen versio Dye My Hairista. Se todistaa, että ALMAn persoonallinen, sävykäs ääni kannattelee kappaletta silloinkin, kun se on riisuttu kaikista tuotannollisista jipoista.

ALMAn ainoa oma Suomen klubikeikka nähdään Tavastialla perjantaina 30.12. Liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi.

Ylös