Uutiset

KATSO TÄÄLTÄ JVG:N JA ELIAS GOULDIN LUOKKAKOKOUS 2 -HENKINEN VIDEO REVOLVERI

2.11.2016

Tiedote 2.11.

Biisillä esiintyvät JVG, Elias Gould sekä tuottaja MGI
Elokuva ensi-illassa tänään 2.11.2016

Katso täältä JVG:n ja Elias Gouldin Luokkakokous 2 -elokuvan hengessä kuvattu video Revolveri. JVG:n, Elias Gouldin ja tuottaja MGI:n biisi on julkaistu tänään digitaalisesti. Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on ensi-illassa tänään 2.11.2016.

Nähtiin kesällä Jaajon kanssa ja se kyseli, tehtäiskö tänä vuonna taas biisi leffaan. Tottakai oltiin heti messissä. Meil oli MGI:n kanssa sopiva biisi työn alla ja kertosäkeeseen haluttiin Elias Gould mukaan. Siitä tuli hyvä bilebiisi bileleffaan!” kertoo Ville Galle.

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on itsenäinen jatko-osa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa kaikkiaan yli 500 000 katsojaa. Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg. Muissa rooleissa nähdään mm. Anu Sinisalo, Niina Lahtinen, Manuela Bosco, Eeva Litmanen, Helena Vierikko ja Saija Lentonen. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen tuottaa Jesse Fryckman.

Katso elokuvan trailer alta.

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva, joka sai yli 500 000 katsojaa elokuvateattereissa. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla.

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, jossa on mukana omaleimainen Suomi-lisä. Varmaan tiedättekin jo. Sellainen Luokkakokous-henkinen.

http://www.solarfilms.com/
www.nordiskfilm.fi
https://www.facebook.com/luokkakokous2016
https://www.facebook.com/solarfilmsinc

Elokuvan tiedot

Ohjaus
Taneli Mustonen

Tuottaja
Jesse Fryckman

Vastaavat tuottajat
Markus Selin ja Jukka Helle

Tuotantoyhtiö
Solar Films

Alkuperäiskäsikirjoitus
Claudia Boderke ja Lars Mering

Sovitettu käsikirjoitus
Taneli Mustonen

Päärooleissa
Aku Hirviniemi – Niklas
Jaajo Linnonmaa – Tuomas
Sami Hedberg – Antti

Levittäjä
Nordisk Film

Televisio-oikeudet
Nelonen

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Tiedotuspäällikkö: Katja Toivanen, puh.040-7011 686, katja.toivanen@helsinkicalling.com
Tuottaja: Jesse Fryckman, puh.040-590 9999, jesse.fryckman@solarfilms.com

Ylös