Uutiset

KUNINGASIDEA JULKAISI JATKOA JÄTTIHITILLEEN

4.11.2016

Balanssis –biisin voi kuulla myös Luokkakokous 2 –elokuvassa

Orgaanisen popmusiikin ja positiivisuuden nimeen vannova Kuningasidea julkaisi tänään uuden singlen Balanssis. Kuuntele biisi täältä! Balanssis löytyy myös Luokkakokous 2 –elokuvan tänään julkaistulta soundtrackilta, sillä kappale soi elokuvan loppubiisinä.

Uusi Balanssis-single on jatkoa kesällä julkaistulle jättihitille Sä saat mut, jonka kuuntelukerrat hipovat jo platinarajaa Spotifyssa. Sä saat mut tuli kesän aikana tutuksi myös tiiviistä radiosoitosta.

Meillä on iso kollektiivinen rakkaus tätä biisiä kohtaan. Balanssista on muodostunut jonkin sortin anthem meidän bändille. Kun poistuu mukavuusalueelta niin yleensä löytää jotain aivan uutta ja jännittävää. Välillä pitää tehdä töitä kuin hullu ja välillä bilettää vailla huolta. Biisissä on täydellinen suhde juurekasta Kuningasideaa ja jotain aivan uutta soundia ja energiaa, Kuningasidean nokkamiehet Väinö ja Pole kertovat.

 

Ylös