Uutiset

Lauri Tähkä juhlistaa hienosti mennyttä vuottaan Hartwall Arenan keikalla toukokuussa 2017

8.11.2016

Tiedote 8.11.2016, julkaisuvapaa heti

Lauantaina 20.5.2017 heitettävän Vien sut täältä –kotiin keikan liput tulevat myyntiin huomenna

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lauri Tähkä juhlistaa loistavasti mennyttä vuottaan Hartwall Arenan keikalla 20.5.2017. Vien sut täältä kotiin –konsertin liput tulevat myyntiin huomenna 9.11.2017 klo 9.00.

”Vien sut täältä -konserttiliput myytiin nopeasti loppuun ja monet alkoivat kysellä ja lähetellä viestejä saako enää mistään lippuja. Tuli siinä mietittyä hetken aikaa mitä vois tehdä, että saatais kaikki samalla kertaa paikalle? Ajattelin että mitä jos Hartwalliin sit täräyttäis. Ja onhan tässä ollut aika huikea vuosi, jota vois juhlistaa isolla areenakeikalla.”, valottaa Tähkä areenakeikkaan johtaneita mietteitään.

Vain elämää –ohjelmassa tänä syksynä hurmanneella miehellä onkin syytä juhlaan. Karismaattinen artisti lähti juuri yli kaksikymmentä konserttia käsittävälle Vien sut täältä kotiin –konserttisalikiertueelle, joka on kahta kaupunkia lukuun ottamatta jo loppuunmyyty. Tuorein ’Vien sut täältä kotiin’ –albumi meni suoraan listaykköseksi ja myi nopeasti kultaa. Myös levyn ensimmäisenä singlenä julkaistu kappale ’Morsian’ on myynyt platinaa ja ollut radioiden soitetuimpia kappaleita tänä vuonna. Menestystä on tullut lisäksi Vain elämää –versioilla. Tähkän versio Kipua –kappaleesta komeili useita päiviä Spotifyn kuunnelluimpana kappaleena ja on jo sekin ylittänyt kultarajan.

Suureen suosioon nousseen Lauri Tähkä & Elonkerjuu –yhtyeen solistina tutuksi tullut Lauri Tähkä on ollut soolouralla vuodesta 2011. Miehen meriitteihin kuuluu mm. Emma-palkinto viitenä perättäisenä vuotena, Iskelmägaalan vuoden miesartisti-palkinto, tangomarkkinoiden sävellys –ja sanoituspalkinnon voittaminen sekä lukuisia suomalaisten rakastamia hittejä.

KONSERTTI:

LAURI TÄHKÄ VIEN SUT TÄÄLTÄ KOTIIN
Hartwall Arena La 20.5.2017
Ovet klo 17:30, showtime n. klo 19:00
Ikärajaton

 
Liput palvelumaksuineen alkaen 39 € Ticketmasterista. Lippujen myynti alkaa ke 9.11.2017 klo 09:00.

Ylös