Uutiset

PROFEETTOJEN ENSIMMÄINEN SINGLE SINUHE JULKAISTIIN TÄNÄÄN

29.11.2016

Profeetat – Cheek ja Elastinen yhteisille areenakeikoille huhtikuussa

Profeetat-nimi on peräisin Cheekin ja Elastisen vuonna 2013 julkaisemasta yhteisbiisistä. Artistit ovat tänä syksynä tehneet yhdessä lisää uutta musiikkia. Ensimmäinen single ”Sinuhe” julkaistiin tänään tiistaina 29. marraskuuta. Keväällä Cheek ja Elastinen nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä täysimittaisten areenaspektaakkelien merkeissä, ja tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen.

”Nyt on täydellinen hetki meille molemmille lähteä tekemään tätä ja ottaa happea samalla sooloprojekteista. Mulla oma saaga jatkuu vuonna 2018 kolmannen osan muodossa. Sitä ennen on Profeettojen aika”, Cheek iloitsee.

Kuuntele Sinuhe täältä!

Cheekin kuluva vuosi on ollut jälleen kerran jättimäinen menestys. Kaikki kotimaiset lipunmyyntiennätykset rikkonut Alpha Omega -jäähallikiertue, kesän festivaalikeikat ja syksyn loppuunmyyty klubikiertue saivat jatkoa syksyllä ilmestyneen ”JHT – Musta lammas” -kirjan muodossa.

”Ajatus Profeetoista on kytenyt jo vuosia. Aina kun olemme vierailleet toistemme keikoilla, on idea bändistä ja yhteisistä keikoista noussut esiin. Voimien yhdistäminen vaati pitkän duunin sekä valmistelut, nyt on oikea hetki meille molemmille. Energian määrä lavalla kertautuu, ja odotan ainutlaatuisia iltoja!”, Elastinen hehkuttaa.

Cheek ja Elastinen yhdistävät voimansa ja toteuttavat kaksi Profeetat-areenakonserttia sekä julkaisevat yhdessä uutta musiikkia. Konsertit ovat Turun Gatorade Centerissä perjantaina 28.4.2017 ja Helsingissä Hartwall Arenalla lauantaina 29.4.2017. Tapahtumien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä torstaina 1. joulukuuta klo 9.00.

Elastinen on ollut kiireinen televisiossa nähdyn Elastinen Feat. -sarjan sekä samalla nimellä toteutettujen albumin ja Hartwall Arena -konsertin myötä. Festivaalikesän jälkeen Elastinen on kiertänyt Suomea Voimavirta Tour -konserttisalikiertueella, joka päättyy keskiviikkona 30. marraskuuta Tampere-talolle.

PROFEETAT

Pe 28.4.2017 Turku, Gatorade Center
La 29.4.2017 Helsinki, Hartwall Arena.

Konsertteihin ei ole ikärajaa. Ovet avataan molempina iltoina klo 18.30.

LIPUT:
Myyntiin Lippupisteessä to 1.12.2016 klo 9.00
Alk. 59 EUR / 49 EUR / 39 EUR

VIP-PAKETIT:
Myyntiin Lippupisteessä to 1.12.2016 klo 9.00

CHELA – alk. 99 EUR
Konserttilippu permannolta
Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

SINUHE – alk. 129 EUR
Konserttilippu lavarakennelman sisään rajatulle golden circle -alueelle
Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

KUNINGAS – alk. 149 EUR
Konserttilippu istumakatsomon alaosassa
Tasokas buffet-illallinen ennen konserttia (ei sisällä juomia)
Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

www.facebook.com/cheekfb
www.facebook.com/Elastinen
www.rahina.com
www.fullsteam.fi

promokuva: www.fullsteam.fi/app/artist/single/-/id/1641

Ylös