Uutiset

ROCK-TENORI JARKKO AHOLAN LEVY JYRÄÄ ALBUMILISTALLA!

29.11.2016

Karismaattisen rock-tenori Jarkko Aholan klassikoita sisältävä, perjantaina 18.11. julkaistu albumi Romanssi debytoi sunnuntaina 27.11 suoraan virallisen albumilistan sijalla 2. Sen edelle myynneissä nousi ainoastaan Metallica.

– Tätä levyä tehdessä ja julkaisun jälkeenkin on todettava, etten uskaltanut odottaa oikein mitään, koska astuin uudelle tuntemattomalle alueelle. Ja vielä mitä, listalla sijalla kaksi! Aivan mahtava fiilis. Kiitos kaikille kuulijoilleni tuesta ja ylipäätään tästä mahdollisuudesta saada laulaa ja musisoida. Toivon, että tämä levy on uusi alku hienolle musiikilliselle matkalle, josta nauttii sekä yleisö että artisti itse, Jarkko kiittelee.

Levyltä löytyy muun muassa kappale Minä olen muistanut. Katso täältä klippi Jarkon upeasta tulkinnasta: http://bit.ly/2gxdXFS

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi euroviisuissakin Suomea edustaneen Teräsbetonin laulajana. Jarkon ensimmäinen sooloalbumi Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Hänet nähtiin viime kaudella MTV3:n supersuositussa ohjelmassa Tähdet, tähdet.

Ylös