Uutiset

SAMULI EDELMANNILTA UUSI ALBUMI JOULUKUUSSA

23.11.2016

Tiedote 23.11.2016

Kuuntele tänään julkaistu ”Aika”-single!

Suomen valovoimaisimpiin tähtiin ja vaikuttavimpiin tulkitsijoihin lukeutuva Samuli Edelmann julkaisi tänään uuden singlen Aika. Kappale on ensimmäinen maistiainen 2. joulukuuta julkaistavalta Samuli Edelmannin uudelta studioalbumilta, joka kantaa hänen nimeään.

Samuli kertoo, että levy syntyi hänen vuosien aikana tiiviisti yhteen hioutuneen bändin yhteistyön tuloksena.

Levy lähti syntymään täysin bändimme sisältä, kun Mirkka Paajanen ja Matti Paatelma, joiden kanssa olen kiertänyt Suomea jo toistakymmentä vuotta, alkoivat tehdä kappaleita, jotka koskettivat minua, Samuli kertoo.

Levyn tuottaja Anssi Växby on niin ikään bändin basisti, eli levy on syntynyt bändin sisältä käsin kokonaisuudessaan, ilman ”ulkopuolista” tuottajaa.

Levy kuvaa omaa sisäistä tunnelmaani, joka on ajoittain melankolinen ja surumielinenkin. Levy on henkilökohtainen minulle, Samuli Edelmann kuvailee rehellisesti.

Samuli Edelmann kuuluu Suomen menestyneimpiin taiteilijoihin. Hän on julkaissut
14 albumia, sekä duettoalbumin yhdessä Jipun kanssa. Isoimpiin hitteihin tähän asti lukeutuvat mm. Peggy, Ihana Valo (Sinä olet aurinko), Tuhat yötä (duetto Sanin kanssa), Ei mitään hätää ja Mahdollisuus. Samuli Edelmannin viimeisin albumi Mahdollisuus (2014), myi heti ilmestyttyään kultaa.

Samuli Edelmann” -levyn kappalelista:
Aika
Valmis
Avaruuden tuolla puolen
Kuu
Lainaa
Samasta valosta
Poika ja aurinko
Vesi
Ofelia
Omenapuu
Valamo

Samuli Edelmannin tunnelmallinen Hiljaisuuden Valo- kirkkokonsertti kuullaan tänä vuonna seitsemällä paikkakunnalla, jotka ovat:

To 1.12. Tuomiokirkko, Kuopio
Pe 2.12. Taulumäen kirkko, Jyväskylä
La 3.12. Kallion kirkko, Helsinki
Su 4.12. Ristin Kirkko, Lahti
Ma 5.12. Tuomiokirkko, Porvoo
Ke 7.12. Tuomiokirkko, Tampere
Pe 9.12. Mikaelin kirkko, Turku
Keikat: http://warnermusiclive.fi/artistit/samuli-edelmann/

Ylös