Uutiset

WALTTERI TORIKAN ALBUMILLE KULTAA!

29.11.2016

Waltteri Torikan lokakuun lopussa julkaistu albumi Rakkaus on ylittänyt kultalevyrajan eli sitä on myyty yli 10 000 kappaletta. Albumilla käsitellään rakkautta monelta kantilta, ei pelkästään hunajaisen onnen kautta.

– Rakkaus on kultaa. Se ihana palaute, mitä olen ihmisiltä saanut levystä, antaa voimaa ja tekee kiitolliseksi. Toivotaan, että vielä useampi suomalainen löytää rakkauden pariin tänä jouluna. Nyt on huikean hyvä fiilis lähteä kohti Oulua ja Kalajokea ja tulevia joulukonsertteja, Waltteri fiilistelee.

Rakkaus-levyllä ylistetyn baritonin ääni taipuu huikeisiin suorituksiin Janne Huttusen tuottamissa kappaleissa. Mahtipontista tunnelmaa lisää entisestään albumilla kapellimestari Ville Matvejeffin johdolla soittava Jyväskylä Sinfonia.

Waltterin viime vuonna julkaistu debyyttialbumi Sydän oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli viime joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Waltteri on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin vuonna 2014 vuoden nuoreksi muusikoksi.

Ylös