Uutiset

YÖN POLTE TEKEE PALUUN

16.11.2016

Yön Polte on täällä taas! STIGin, Setä Tamun ja Kuningas Pähkinän muodostama legendaarinen trio on tuttu aiemmista hiteistään ”Tyttö sinä olet meritähti” ja ”Rakkauden ratapiha”, joita on toistettu mm. Spotifyssa ja YouTubessa yli 11 miljoonaa kertaa. Lähes 4 miljoonaa striimiä kerännyt ”Tyttö sinä olet meritähti” nousi julkaisunsa jälkeen Suomen virallisen singlelistan 7. sijalle ja kappaletta kuulee edelleen radioissa.

Paluu oli odotettu fanien lisäksi myös itse yhtyeen jäsenille:

”Oli mahtavaa päästä tekemään pitkästä aikaa yhdessä musaa. Yön Poltteen puitteissa päästään tekemään normaalia rennommalla otteella musaa – ei periaatteessa olla kiinni missään tietyssä musatyylissä. Meidän biisit on sopivan erilaisia ja tietyllä lailla ajattomia. Tästä kai kertoo jo sekin, että ”Tyttö sinä olet meritähti” -biisiä kuulee edelleen tasaisesti radiossakin, vaikka julkaisusta lienee pian jo 5 vuotta aikaa.”

Uusi single on nimeltään ”RIP” ja kertoo nykyajan deittailun haasteista sekä haaveissa olevasta naisesta, joka tuntuu tavoittamattomalta.

”Tekstillisesti RIP on tietynlainen ajankuva kertoessaan yksinäisestä kaverista, joka haaveilee sielunkumppanista jossain virtuaalimaailman ja todellisuuden välimaastossa.”

Kuuntele biisi tästä!

Ylös