Uutiset

Club For Five juhlistaa 99-vuotiasta Suomea julkaisemalla upouuden videon Finlandia-hymnistä

7.12.2016

Ympäri Suomea kuvatussa videossa nähdään kauniiden maisemien lisäksi Club For Five lapsineen

Lauluyhtye Club For Five juhlistaa pian 100-vuotta täyttävää Suomea julkaisemalla upouuden videon Finlandia-hymnistä. Tuore taltiointi kappaleesta löytyy yhtyeen hiljattain ilmestyneeltä Kaikki Parhaat – Best Of 2003-2016 –albumilta ja tänään julkaistavan, kauniin videon on ohjannut Jyri Sariola. Videota on kuvattu ympäri Suomea ja kauniin kotimaamme lisäksi videolla näkyy Club For Five lapsineen sekä muutama muu yhtyeen lähipiiriin kuuluva henkilö.

”Esitimme Finlandia-hymniä jo viime vuonna ohjelmistossamme ja julkaisimme itsenäisyyspäivän tienoilla kappaleesta livetaltioinnin. Sen suosio yllätti meidät täysin – tätä Oulun tuomiokirkossa tehtyä taltiointia katsottiin Facebookissa yli kaksi miljoonaa kertaa. Niinpä halusimme levyttää kappaleen huolella ja tehdä sille arvoisensa videon. Sibeliuksen Finlandia-hymnillä on täysin poikkeuksellinen merkitys kohta 100 vuotta täyttävän Suomen historiassa ja suomalaisten sydämissä. On vaikea sanoin kuvata kuinka hienoa on saada ikuistaa oma versio kaikkien tuntemasta melodiasta. Näinä aikoina me suomalaiset saamme olla ylpeitä että tämä itsenäisyytemme ja kotimaamme kauneimmaksi symboliksi kasvanut hymni tunnetaan myös ympäri maailmaa rauhaa ja veljeyttä ylistävänä sävelmänä. ” iloitsee yhtye itsenäisyyspäivän aattona.

Katso video alta!

Kansainvälisesti arvostettu a cappella –lauluyhtye Club For Five aloitti joulukiertueensa viime viikon perjantaina Saksan Siegenistä, jossa yhtye kävi heittämässä sekä flashmob-esityksen paikallisilla joulumarkkinoilla että esiintymässä täydelle konserttisalille Apollo-teatterissa. Tällä viikolla Suomen keikoilla jatkunut ’Jouluna 2016’ –kiertue on jo yhtyeen kymmenes joulukonserttikiertue ja tärkeä osa monen suomalaisen jouluperinteitä. Vuosittain yhtyeen joulukonsertin käy katsomassa noin 15 000 ihmistä. Samaan aikaan Best of –albumin kanssa Club For Five julkaisi rakastetummat joulubiisinsä sisältävän Joulun Parhaat –levyn.

Jouluna 2016 –kiertue päivämäärät ja paikat:
29.11.     Kulttuuritalo Martinus, Vantaa
30.11.     Nurmijärven kirkko
2.12.       Keski-Porin kirkko, Pori
7.12.       Kuusamotalo, Kuusamo
9.12.       Sibeliustalo, Lahti
11.12.     Madetojan sali, Oulu
12.12.     Lappeenranta-sali, Lappeenranta
14.12.     Logomo, Turku
15.12.     Hyvinkääsali, Hyvinkää
17.12.     Musiikkikeskus, Kuopio
18.12.     Savoy-teatteri, Helsinki (2 konserttia)
19.12.     Musiikkitalo, Helsinki
20.12.     Tapiolasali, Espoo
21.12.     Tampere-talo, Tampere
22.12.     Verkatehdas, Hämeenlinna

Club For Five on Susanna Lukkarinen, Maija Sariola, Jouni Kannisto, Tuukka Haapaniemi ja Juha Viitala.

clubforfive.fi
facebook.com/clubforfive

Lehdistökuvat
Kuva videolta: https://www.dropbox.com/s/346fu8s2mmm5qvg/kaikki.jpg?dl=0
Kuvat yhtyeestä: http://www.clubforfive.fi/epk/press_photos.htm

Ylös