Uutiset

HITTINIKKARI ILARILTA UUSI SINGLE BUJAKA FEAT. SHARON

30.12.2016

Jättihiteistä Kapteeni käskee ja Desibelii feat. Sharon tunnettu Ilari julkaisi tänään uuden singlen Bujaka feat. Sharon. Kuuntele uusi biisi täältä!

”Bujaka-biisin idea on pyörinyt mun mielessä pitkään ja siistiä että vihdoin saatiin tää ulos! Bujaka on kunnon bängeri ja täydellinen ILARI-biisi. Jos oot diggaillut mun aikasempaa matskua, niin tää varmasti toimii kans!” Ilari kuvailee.

Tänä vuonna breikannut Ilari on vakiinnuttanut paikkansa Spotify-listan kärkisijoilla koukuttavilla biiseillään. Hän on julkaissut platinaa myyneet Kapteeni käskee ja Desibelii feat. Sharon –hitit sekä tuoreimpana Kukkuu feat. Sima ja Hunajaa.

Facebook
Instagram
Keikat: www.warnermusiclive.fi/ilari
Levy-yhtiö: www.warnermusic.fi

Ylös