Uutiset

JARKKO AHOLAN ALBUMI MYI KULTAA!

8.12.2016

Karismaattisen rock-tenori Jarkko Aholan klassikoita sisältävä, 18. marraskuuta julkaistu albumi Romanssi on myynyt kultaa. Se on ollut julkaisustaan asti Suomen toiseksi myydyin albumi heti Metallican jälkeen.

– Sain juuri tiedon, että Romanssi-albumi on myynyt kultaa. Voin vain toistaa itseäni ja todeta, että albumin saama huomio ja menestys on minulle pienoinen yllätys. Mutta se on samalla muistutus hyvien sävellysten ajattomuudesta, ja ehkä juuri sitä nyt tarvittiin. Suurkiitos kaikille! Nähdään keikoilla, Jarkko iloitsee.

Uudelta levyltä löytyy muun muassa kappale Minä olen muistanut. Katso täältä klippi Jarkon upeasta tulkinnasta: http://bit.ly/2gxdXFS

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi euroviisuissakin Suomea edustaneen Teräsbetonin laulajana. Jarkon ensimmäinen sooloalbumi Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Hänet nähtiin viime kaudella MTV3:n supersuositussa ohjelmassa Tähdet, tähdet.

Ylös