Uutiset

JARKKO AHOLAN HUIMA MENESTYS JATKUU – LEVY ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI!

19.12.2016

Karismaattisen rock-tenori Jarkko Aholan klassikoita sisältävä uusin albumi Romanssi on ollut jymymenestys. Kultaa myynyt levy on julkaisustaan asti kolkutellut virallisen albumilistan kärkisijaa. Eilen sunnuntaina pitkäsoitto nousikin Suomen myydyimmäksi albumiksi.

– Ajattelin, että Romanssi olisi saavuttanut huippunsa yltäen listalla sijalle kaksi, mutta vielä mitä! Tämä on enemmän kuin toivoin ja aivan mahtava joululahja minulle. Voin vain jatkaa tätä kiitosten sarjaa ja tässä se tulee: kiitos, kiitollinen Jarkko sanoo.

Levyltä löytyy muun muassa kappale Minä olen muistanut. Katso täältä klippi Jarkon upeasta tulkinnasta: http://bit.ly/2gxdXFS

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi euroviisuissakin Suomea edustaneen Teräsbetonin laulajana. Jarkon ensimmäinen sooloalbumi Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Hänet nähtiin viime kaudella MTV3:n supersuositussa ohjelmassa Tähdet, tähdet.

Ylös