Uutiset

SUVI TERÄSNISKAN ALBUMILLE KULTAA!

7.12.2016

Suvi Teräsniskan uusin albumi Sinä olet kaunis on ylittänyt kultarajan. Levy nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

– Tuntuu todella hyvältä sekä omasta että biisintekijöiden puolesta. Mahtavaa, että ihmiset ovat löytäneet Sinä olet kaunis -albumin, Suvi iloitsee.

Soundimaailmaltaan levy on hieman aiempaa popimpi. Sinä olet kaunis -albumin ovat tuottaneet Leri Leskinen, Janne Oinas, Petri Somer ja Ilkka Wirtanen. Esimakua Suvin pian kymmenen vuotta kestäneen menestyksekkään uran henkilökohtaisimmasta albumista on antanut elokuussa julkaistu single, edelleen radioissa tiuhaan soiva Elämäni miehiä.

Suvi ihastutti tänä syksynä tulkinnoillaan katsojia Nelosen supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja kappaleet ovat menestyneet loistavasti myös Spotifyn top 50 -listalla. Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta.

Tällä hetkellä Suvi on lähes kokonaan loppuunmyydyllä joulukiertueella. Kolarin ja Seinäjoen konsertteihin on vielä saatavilla lippuja, tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta warnermusiclive.fi. Suvi nousee myös lavalle yhdessä muiden tämän kauden Vain elämää -tähtien kanssa VAIN ELÄMÄÄ LIVE 2016 -konsertissa Hartwall Arenalla 30. joulukuuta.

Ylös