Uutiset

URBAANI POPYHTYE DEM JULKAISI JATKOA DEBYYTTISINGLELLEEN

27.12.2016

Tiedote 27.12.2016

DEMin toinen jäsen PistePiste tunnetaan isoista hiteistään Elän sut uudestaan, Viljaa ja Hetken maailma on tässä. Yhtyeen debyyttisingle ”Miljoona taalaa” on ollut erittäin kuunneltu Spotifyssa.

Warnerin tuoreisiin kiinnityksiin lukeutuva urbaani popyhtye DEM julkaisi syksyllä menestyksekkään debyyttisinglensä ”Miljoona taalaa”, joka on kerännyt jo yli 1,3 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. DEM julkaisi tänään toisen singlensä ”Murhaaja”. Kuuntele kappale täältä!

”Murhaaja on kappale naisesta, johon lankeaa vaikka tietää että astuu ansaan, ehkä myös pientä jälkivarottelua muille” -Maiki kuvailee.
”Uhriutumista pilke silmäkulmassa. Hormoonivetoisen päätöksen seuraukset ja siitä ottelunjälkeinen studioanalyysi. Miten meni noin niinku omasta mielestä…?” –PistePiste jatkaa.

DEMin muodostavat PistePiste sekä biisintekijä Maiki, jonka säveltämissä kappaleissa kuullaan mm. Uniikki, Diandra, Jontte Valosaari ja Brädi. PistePiste julkaisi muutama vuosi sitten debyyttilevynsä, jolta lohkaistut singlet Viljaa, Elän sut uudestaan ja Hetken maailma on tässä nousivat isoiksi hiteiksi. Mikke ja Harri löysivät hyvän balanssin biisinteossa, josta syntyi luontevasti yhteinen bändi DEM.

Facebook
Instagram

Ylös