Uutiset

Uusi versio Sydämeeni Joulun teen –kappaleesta hurmasi laulun säveltäneen Kassu Halosen

19.12.2016

Katso Jyri Sariolan ohjaama tunnelmallinen video täältä: https://youtu.be/D1f29XwLoM0

Kansainvälisesti arvostettu a cappella –lauluyhtye Club For Five teki oman versionsa suomalaisten rakastamasta Sydämeeni joulun teen –kappaleesta, joka on useana vuonna äänestetty eri tahoilla vuoden suosituimmaksi joululauluksi. Versio hurmasi kappaleen säveltäneen Kassu Halosen siinä määrin että saamaansa sovituslupapyyntöä hän kommentoi näin: “En mielelläni enää anna sovitusoikeutta ko. kappaleesta, mutta terveiset Jouni Kannistolle tällä kertaa annan sovitusluvan ilolla, oli niin hienosti tehty versio!” Harvoin konserteissa käyvä Halonen valitsi myös Club For Fiven Hyvinkään konsertin tämän vuoden ainoaksi joulukonsertiksi, jossa aikoo käydä. Club For Fiven versio Sydämeeni joulun teen -kappaleesta löytyy yhtyeen hiljattain julkaistulta Joulun Parhaat –levyltä.

Sydämeeni joulun teen ja nippu muita joululauluja on kuultavissa myös livenä Club For Fiven parhaillaan käynnissä olevalla joulukiertueella. Marraskuussa alkanut ’Jouluna 2016’ –kiertue on jo yhtyeen kymmenes joulukiertue ja tärkeä osa monen suomalaisen jouluperinteitä. Vuosittain yhtyeen joulukonsertin käy katsomassa noin 15 000 ihmistä. Samaan aikaan Joulun Parhaat –levyn kanssa yhtye julkaisi myös Best of –albumin.

Jouluna 2016 –kiertue jäljellä olevat päivämäärät ja paikat:

19.12. Musiikkitalo, Helsinki
20.12. Tapiolasali, Espoo
21.12. Tampere-talo, Tampere
22.12. Verkatehdas, Hämeenlinna

Club For Five on Susanna Lukkarinen, Maija Sariola, Jouni Kannisto, Tuukka Haapaniemi ja Juha Viitala.

clubforfive.fi
facebook.com/clubforfive

Lehdistökuvat
http://www.clubforfive.fi/epk/press_photos.htm

Ylös