Uutiset

ANTTI TUISKU JULKAISI ODOTETUN UUDEN SINGLEN TÄNÄÄN!

4.1.2017

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku teki tänään 4. tammikuuta odotetun paluun singlellään Mä hiihdän. Raikkaasta ja tuotannoltaan hieman aiempaa kokeellisemmasta kappaleesta voi eri kuuntelukerroilla löytää useampia tasoja. Biisin ovat tehneet triplaplatinaa myyneen En kommentoi -menestysalbuminkin takaa löytyvät Jurek, Saara Törmä, Aku Rannila ja Kalle Lindroth.

– Mä hiihdän ei kumartele tai lainaa ketään vaan kulkee ylpeästi omaa polkuaan. Harvoin purskahdan studiokopissa itkemään, mutta tätä biisiä purkittaessa niin kävi, Antti kertoo.

Kuuntele vaikuttava biisi täältä!

Antin koko loppuvuosi 2016 oli keikkojen ohella pyhitetty uuden musiikin työstämiselle.

– Vaikka olen saavuttanut urani isoimmat asiat kuluneiden kahden vuoden aikana, eivät lapsenomainen innostus ja uuteen hyppäämisestä syntyvä jännitys ole hävinneet mihinkään! Olen niin innoissani!

Antti odottaa malttamattomana uuden sivun kääntämistä urallaan – seuraava albumi valmistuu syksyksi. Vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.

Mä hiihdän -kappaleen ensisoitto oli tänään 4. tammikuuta heti keskiyöllä Radio Suomipopilla ja Loopilla, lisäksi Suomipop soittaa kappaletta kerran tunnissa koko päivän ajan. Julkaisupäivä on myös Anatude-päivä Radio NRJ:llä. Mä hiihdän -kappaleen ensiesitys nähdään Ylen Urheilugaalassa maanantaina 17. tammikuuta.

Mä hiihdän -kuvauksia oli myös seuraamassa supersuosittu videobloggaaja Hermanni Hyyryläinen, ja reppari kuvauspäivästä on nyt nähtävissä hänen kanavallaan osoitteessa https://www.youtube.com/hermannivlog.

instagram.com/antti_tuisku
facebook.com/anttituiskuofficial
Snapchat: antti_tuisku
#anatude #mähiihdän

Ylös