Uutiset

ANTTI TUISKUN UUSI SINGLE MÄ HIIHDÄN NOUSI SUORAAN SPOTIFY-YKKÖSEKSI!

5.1.2017

Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku julkaisi eilen uuden singlen Mä hiihdän, joka nousi kirkkaasti Spotify-listan
sijalle 1. Kappaletta kuunneltiin julkaisupäivän aikana huimat yli 140.000 kertaa. Ero listan sijalla toisena olevaan kappaleeseen on kaksinkertainen eli peräti 70.000 kuuntelua. Mä hiihdän –single on Antin kaikkien aikojen striimatuin biisi ensimmäisen päivän aikana.

”Tuntuu niin uskomattoman hienolta tajuta, että näistä onnistumisista saa edelleen ihan yhtä suuret fiilikset kuin aina ennenkin. Jopa suuremmat! Aiempi menestys ei ole aiheuttanut sitä, että asioita pitäis itsestäänselvyyksinä tai että hienoihin juttuihin tottuis. En ole kirjaimellisesti nukkunut viime yönä juurikaan, koska jännitin biisin vastaanottoa niin paljon. Se on hieno fiilis, kun mahassa vilisee perhoset ja olo on kuin pikkupojalla ennen joulua.” Antti kertoo tunnelmistaan ja jatkaa:

Oon äärimmäisen kiitollinen kaikille biisiä kuunnelleille ihmisille! Se on aiheuttanut suurta keskustelua ja monet kuulee biisissä eri asioita ja tasoja- niinkuin ounastelinkin. Musiikki on parhaimmillaan silloin kun se ei ole ennalta-arvattavaa ja se pystyy yllättämään ensin tietysti tekijät, mutta sen jälkeen toivottavasti myös kuuntelijat- tässä tuntuu vähän käyneen niin. Vaikka kappale on erikoisempi niin halusin kuunnella omaa sydäntäni ja intuitiotani sen julkaisussa, koska se ennenkaikkea pureutu mun sieluun niin syvälle kun sitä tehtiin. Päivä ei voisi paremmin alkaa kun vieläpä oma striimiennätys paukkuu rikki Spotifyssa!

Raikkaasta ja tuotannoltaan hieman aiempaa kokeellisemmasta kappaleesta voi eri kuuntelukerroilla löytää useampia tasoja. Biisin ovat tehneet triplaplatinaa myyneen En kommentoi -menestysalbuminkin takaa löytyvät JurekSaara TörmäAku Rannila ja Kalle Lindroth.

instagram.com/antti_tuisku
facebook.com/anttituiskuofficial
Snapchat: antti_tuisku
#anatude #mähiihdän

Ylös