Uutiset

MIKKO HARJU RIKKOI OMAN SPOTIFY-ENNÄTYKSENSÄ!

27.1.2017

Laulaja-lauluntekijä Mikko Harjun uusi single Sinä riität julkaistiin keskiviikkona. Kuulijat ottivat voimaannuttavan kappaleen välittömästi omakseen: biisi nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listan sijalle 36. Tänään kappale oli kivunnut lähes kymmenen sijaa ylemmäs sijalle 28.

Samalla Mikko rikkoi oman ennätyksensä, sillä hänen Mä olen tässä -kultasinglensä korkein sijoitus samalla listalla oli 31.

Mikko on onnellinen Sinä riität -kappaleen saamasta palautteesta.

– Olen saanut paljon viestejä, että biisi on tullut ihmisten elämään juuri oikeaan aikaan. Kappaleen sanoma on, että jokainen on ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin on. Aihe on mielestäni todella tärkeä ja on hienoa nähdä kuinka paljon jengi fiilistelee biisiä, Mikko sanoo.

Monet ovat kappaleen koskettamina jakaneet omia tarinoitaan, kipukohtiaan ja tarinoita voimaantumisestaan sosiaalisessa mediassa. Mikko toivoo ihmisten kertoisivat somessa tarinoitaan tunnisteella #sinäriität.

Mikko keräsi muutamalta tutultaan videon, jossa nämä kertovat omista heikkouden hetkistään. Videolla nähdään Nanna Karalahti, laulaja Tuuli, Talentista tuttu tubettaja Daniel Okas ja Hatsolo, yksi kansainvälisesti menestyneimmistä breikkareistamme. Katso video täältä: http://bit.ly/2kajofN

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti: Mikko Harju kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti omakustanteena julkaistulla singlellään Mä olen tässä. Kappale on ylittänyt kultarajan eli sitä on striimattu pian 3 miljoonaa kertaa. Huhtikuussa 2016 Mikko solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa ja hänen toinen singlensä Ehjä ilmestyi elokuussa.

Karismaattinen, Helsingissä asuva Mikko alkoi kirjoittaa omia kappaleita 15-vuotiaana. Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hän on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Samppa Hartikainen
samppa.hartikainen@warnermusic.com

Ylös