Uutiset

MIKKO HARJULTA UUSI SINGLE ENSI VIIKOLLA!

20.1.2017

Spotifyn kautta pinnalle ponnistanut laulaja-lauluntekijä Mikko Harju julkaisee keskiviikkona 25. tammikuuta uuden singlen. Mikko sävelsi ja sanoitti voimaannuttavan Sinä riität -biisin omalla kotisohvallaan eräänä sunnuntai-iltana. Kappaleen on tuottanut Samuli Sirviö (Ellinoora).

Halusin kirjoittaa tekstin muutamalle kaverille, joilla oli murheita. Olen itsekin kokenut riittämättömyyden tunnetta ja yksinäisyyttä, ja sain purkaa kappaleeseen omia tuntojani. Sinä riität -biisin sanoma on, että jokainen on ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin on, Mikko sanoo.

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti: Mikko Harju kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti omakustanteena julkaistulla singlellään Mä olen tässä. Kappale on ylittänyt kultarajan eli sitä on striimattu pian 3 miljoonaa kertaa. Huhtikuussa 2016 Mikko solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa ja hänen toinen singlensä Ehjä ilmestyi elokuussa.

Karismaattinen, Helsingissä asuva Mikko alkoi kirjoittaa omia kappaleita 15-vuotiaana. Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hän on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin.

facebook.com/mikkoharjumusic
youtube.com/mikkoharjumusic
instagram.com/mikkoharju
Snapchat: mikkoharju
Periscope: mikkoharjumusic
#teamMH

Ylös