Uutiset

Anssi Kela & Isot biisit -ohjelman ensimmäiset kappaleet on nyt julkaistu!

27.2.2017

Viime yönä julkaistiin Anssi Kela & Isot biisit –viihdeuutuuden ensimmäiset kappaleet – SANNIn Tahdon rakastella sinua ja Anssi Kelan Mä haluun viihdyttää. Kyseisten kappaleiden ensiesitykset tullaan näkemään tämän illan jaksossa TV5:llä klo 21.00.

Parasta ohjelman teossa oli päästä kerrankin perehtymään ikivihreään suomalaiseen biisin ja tapaamaan biisin alkuperäisiä tekijöitä. Elämäntapani on tehdä musiikkia, joten on kivaa, että katsojat pääsevät näkemään mitä kulissien takana oikein tapahtuu. Nautin kun pääsin keskittymään biisin tekoprosessiin: muokkaamaan biisiä, keksimään siihen omia sanoja ja tekemään biisistä aidosti omannäköisen, avausjakson artistivieras Sanni kertoo.

Kuuntele biisit alta!

Sanni – Tahdon rakastella sinua
Anssi Kela – Mä tahdon viihdyttää

Anssi Kela ja isot biisit on TV5:n uusi ohjelmalanseeraus, jonka jokaisessa jaksossa yksi artistivieras haastaa Anssin biisintekoon. Jokaisessa jaksossa kummallakin muusikolla on tehtävänään versioida yksi legendaarinen suomalainen hittikappale. Artistivieraalla on kuitenkin etulyöntiasema: hän saa valita oman kappaleensa itse, kun taas Anssille versioitavaksi tuleva kappale on aina yllätys. Sarjassa kuullaan myös jokaisen rakastetun biisin tarina ja tavataan alkuperäinen esittäjä tai kappaleeseen liittyvä legendaarinen henkilö.

Ohjelmassa mukana Sannin lisäksi nähdään Lauri Tähkä, JVG, Ellinoora, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Egotrippi ja Erin, joista jokainen julkaisee oman uuden version legendaarisista suomalaisista kappaleista omassa jaksossaan. Jokaisen jakson kaksi biisiä julkaistaan aina sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ennen illan jaksoa.

Anssi Kela ja Isot biisit maanantaisin TV5:llä klo 21.

Ylös