Uutiset

EGOTRIPPI LÄHTEE KEVÄTKIERTUEELLE!

24.2.2017

Suomen rokkaavin popyhtye, Emma-palkittu Egotrippi näkyy keväällä keikkapaikoilla ympäri Suomen, kun bändi lähtee maaliskuussa kevätkiertueelle. Hetken hiljaiseloa viettänyt yhtye ei malta päästä takaisin yleisön eteen.

Pienen luovan tauon jälkeen on jälleen erittäin virkistävää päästä ihmisten ilmoille. Kevään keikkakalenterissa odottaa muutama sellainenkin paikka, jossa ei olla oltu miesmuistiin. Tässä parhaillaan pähkäilemme settilistaa ja hyvältä vaikuttaa!

Aikaa on vietetty erityisesti tulevan studioalbumin kimpussa, joka on järjestyksessään bändin 10. Egotrippi aloitti uuden albumin nauhoitukset yhtyeelle verrattain nopeasti edellisen levyn jälkeen, mutta albumilta on toistaiseksi julkaistu vasta 1. single, ”Valtatie”. Myöhemmin keväällä on luvassa lisää paljon odotettua materiaalia.

”Työt studioalbumimme parissa ovat hyvällä mallilla. Kymmenisen kipaletta ollaan jo saatu valmiiksi mutta vielä on tunne että muutama biisi puuttuu kokonaisuudesta. Yhtyeellemme jo tutuksi tullut hokema ”Levy tulee kun se on valmis” pitää jälleen kutinsa”.

Albumin viimeistelyn ja kiertueen lisäksi bändi nähdään TV5:n tuoreessa musiikkiohjelmassa ”Anssi Kela ja isot biisit”. Bändi nautti kuvauksista ja biisin teosta täysin rinnoin.

Nyt painetaan pitkää päivää! Uusi levy valmistuu vauhdilla ja kukkotappelu Anssi Kelan kanssa käy kuumana. Kelan pyöriskely pikkumustissaan tulee saamaan meiltä nahkaisen vastaanoton! Mutta kaiken tämän pullistelun lomassa on myös fantastista päästä tuulettamaan päitä kevään keikoille. Pölyt siis pois kitaroista, me tulemme taas!

Kuuntele ”Valtatie” täältä!

 

Egotrippi kevätkiertue 2017:

Ti 14.3. Levi, Hulluporo Areena
To 16.3. Tahko, Piazza
Pe 17.3. Tampere, Klubi
La 18.3. Jyväskylä, Ilokivi
Pe 1.4. Ruka, Kaarle XII (ent.Rukahovi)
To 13.4. Vantaa, Tulisuudelma
Pe 14.4. Kouvola, House of Rock
Pe 21.4. Turku, Gong
La 6.5. Tallink, Baltic Princess
La 13.5. Helsinki, Tavastia
To 18.5. Viking Line, Gabriella
La 20.5. Viking Line, Grace

Ylös