Uutiset

EMMA-EHDOKKUUKSIA KAHMINEELLE LAURI TÄHKÄLLE PLATINAA!

3.2.2017

Supersuositun Lauri Tähkän Vain elämää -ohjelmasta tuttu biisi Kipua on ylittänyt platinarajan. Se on myös yhä yksi radioiden soitetuimmista kappaleista. Kipua on mukana lähes tuplaplatinaa myyneellä albumilla Vain elämää – Kausi 5: Ensimmäinen kattaus.

Olen otettu. On mieletöntä ja hurjaa, että Kipua on mennyt platinaa. En olisi koskaan uskonut, että urani lähtee tällaiseen kiitoon. Kiitos kaikille, onnellinen Lauri sanoo.

Lauri Tähkä on huomisessa Emma-gaalassa ehdolla viidessa kategoriassa: vuoden miessolisti, vuoden biisi, vuoden albumi, vuoden iskelmä ja yleisöäänestys.

Loppuunmyydyllä Vien sut täältä kotiin -rundilla Suomea kiertäneen Lauri Tähkän upea vuosi huipentuu 20. toukokuuta omaan Hartwall Arenan show’hun.

Lauri Tähkän syksyllä ilmestynyt Vien sut täältä kotiin -albumi nousi suoraan listaykköseksi ja myi nopeasti kultaa. Levyn ensimmäinen single Morsian on ylittänyt platinarajan ja oli radioiden viime vuoden soitetuimpia kappaleita. Syksyllä Lauri Tähkä hurmasi katsojat Nelosen supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja menestystä on tullut myös ohjelmasta tutuilla kappaleilla.

Facebook
Instagram
Snapchat: tahka.lauri
Kotisivut

Ylös