Uutiset

James Blunt julkaisee uuden albumin maaliskuun lopussa!

20.2.2017

”The Afterlove” ilmestyy 24.3

Huippusuosittu James Blunt jatkaa pitkää ja menestyksekästä uraansa julkaisemalla viidennen albuminsa 24. maaliskuuta. Bluntin neljä edeltävää albumia ovat kaikki myyneet Suomessa vähintään kultaa ja platinaa. Maailmanlaajuisesti brittilaulajan albumeja on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta, ja kappaleita striimattu yli 680 miljoonaa kertaa!

Albumin ensimmäinen single, ”Love Me Better”, paljastaa uudistuneen James Bluntin, joka on yhdistelmä Ryan Tedderin raikkaan modernia pop-tuotantoa ja klassista Bluntin kärkevää huumorintajua. Singleen on nyt julkaistu musiikkivideo, jonka voit katsoa alta:

Ystävänpäivän kunniaksi Bluntin tulevalta albumilta julkaistiin toinenkin maistiainen, ”Time Of Our Lives”.

Työstäessään albumia ”The Afterlove”, Blunt työskenteli useiden lahjakkaiden henkilöiden kanssa, kuten Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) ja MoZella (Miley Cyrus, One Direction).

Brittilaulaja lähtee Euroopan kiertueelle 12. lokakuuta. Suomessa Blunt on keikkaillut viimeksi Pori Jazzeilla heinäkuussa 2014.

”The Afterlove” –albumin kappalelista on seuraavanlainen:
1. Love Me Better
2. Bartender
3. Lose My Number
4. Don’t Give Me Those Eyes
5. Someone Singing Along
6. California
7. Make Me Better
8. Time Of Our Lives
9. Heartbeat
10. Paradise

EXTENDED –versiossa lisäksi:

11. Courtney’s Song
12. 2005
13. Over

Myös hauskoista tweeteistään tunnettua James Bluntia voit seurata täällä:
www.jamesblunt.com
Facebook
Twitter
Instagram

Kuuntele “Love Me Better” täällä.

Ylös