Uutiset

Katso Jenni Vartiaisen upea musiikkivideo Turvasana-kappaleeseen

21.2.2017

Jenni Vartiainen teki näyttävän paluun tammikuussa uuden singlen Turvasana myötä. Kappale nousi Spotifyn TOP 10 –listalle ja on parhaillaan Suomen kolmanneksi soitetuin radiokappale. Vartiaisen paluuta keikkalavoille odotetaan myös kuumeisesti; 29.4. järjestettävä Tavastian keikka myytiin hetkessä loppuun. Viime viikolla tuli myyntiin Tavastian lisäkeikka sunnuntaille 30.4.

Yli miljoona kuuntelukertaa keränneeseen Turvasana-singleen julkaistiin tänään Espanjassa kuvattu musiikkivideo. Videon on ohjannut Joonas Kenttämies.

”Kun Turvasana oli lukittu paluubiisiksi aloin kuumeisesti miettimään millaisen visuaalisen maailman haluan rakentaa sen ympärille. Sattuman kautta törmäsin Instagramissa kuvaan värikkäästä rakennuksesta, joka ei tuntunut olevan tästä maailmasta. Päätin että olkoon paikka missä tahansa niin tuonne on päästävä kuvaamaan. Olen lopputuloksesta todella innoissani ja en malta odottaa, että kuulen mitä jengi on siitä mieltä”, Jenni iloitsee.

Ylös