Uutiset

KUNINGASIDEA JULKAISI UUDEN SINKUN TULE JA SYTYTÄ TÄNÄÄN!

10.2.2017

Kuningasidean uusi single Tule ja sytytä on Kunkuilta ennakkoluuloton askel suoraviivaisemman ilmaisun maailmaan ja on samalla kumarrus yhdelle rock-historian suurimmista nimistä eli The Doors-yhtyeelle.

Tää biisi on todellakin tulessa. Se on koukuttanut koko tekoprosessin ajan ja herättää isoja fiiliksiä edelleen, kertoo Kuningasidean Väinö.

Kuuntele biisi täältä!

Bändin kolmas albumi näkee pian päivänvalon, jonka myötä Kuningasidea nousee kesän keikkalavoille uunituoreisiin äänimaisemiin virittäytyneenä! Tule ja sytytä on kolmas singlejulkaisu 12-henkisen Kuningasidean tulevalta albumilta. Ensimmäinen single Sä saat mut on rikkonut platinarajan ja toinen sinkku Balanssis löysi tiensä valkokankaalle Luokkakokous 2 -elokuvaan.

Helsingissä perustettu 12-henkinen Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö. Kuitenkin vuonna 2009 perustettu bändi on kahdeksanvuotisen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, ja muovannut yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin: isoja popmelodioita ja rytmimusiikin riemua.

Ylös