Uutiset

LINKIN PARK ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

17.2.2017

Albumi julkaistaan toukokuussa

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Linkin Park julkaisee uuden albuminsa One More Light 16. toukokuuta. Albumin ensimmäinen ja odotettu single, ”Heavy” ft. Kiiara, on nyt julkaistu.

Linkin Park on tunnettu monipuolisesta ja uudistuvasta musiikkityylistään. One More Light on yhdysvaltalaisen vaihtoehtorock-bändin seitsemäs albumi. Singlellä ”Heavy” vieraileva Kiiara nousi maailmanmenestykseen viime vuonna megahitillä ”Gold”, joka on Suomessakin striimannut lähes platinaa.

Kaliforniasta lähtöisin oleva yhtye on pitkän uransa aikana kahminut palkintoja muun muassa Grammy Awardseissa, American Music Awardseissa, MTV VMA Awardseissa, MTV Europe Music Awardseissa sekä World Music Awardseissa. Bändi on myynyt loppuun stadionkeikkoja ympäri maailmaa.

Kuuntele ”Heavy” ft. Kiiara täältä!

Seuraa Linkin Parkia:
Facebook
Instagram
https://linkinpark.com/onemorelight

Ylös