Uutiset

NICKELBACK LÄHTEE 44 KONSERTIN POHJOIS-AMERIKAN KIERTUEELLE JA JULKAISEE UUDEN ALBUMIN 9. KESÄKUUTA

7.2.2017

Tiedote tiistaina 07.02.2017, julkaisuvapaa heti!

Feed The Machine -single on nyt julkaistu

Moninkertaista platinaa myynyt ja yksi kaikkien aikojen suosituimmista rockyhtyeistä Nickelback on palannut! Yhtye on parhaillaan studiossa viimeistelemässä kesäkuun 9. päivä ilmestyvää yhdeksättä studioalbumia ”Feed The Machine”. Albumin ensimmäinen single, myös nimeltään ”Feed The Machine” on nyt julkaistu.

Single on Nickelbackin käsialaa ja apulaistuottajana on toiminut Chris Baseford (Slash, Shinedown). ”Feed The Machine” on varsinainen rock anthem tarttuvilla kitarariffeillä. Katso kappaleen lyric-video täältä. Albumin ennakkomyynti on käynnistynyt ja ne jotka tilaavat albumin ennakkoon yhtyeen viralliselta nettisivulta saavat kuponkin, joka sisältää etuosto-oikeuden Pohjois-Amerikan –kiertueen konserttilippuihin ja esikoissinglen ”Feed The Machine” ns. Instant Grattina saman tien.

Pohjois-Amerikaan sijoittuva Feed The Machine-kiertue alkaa 23. kesäkuuta Noblesvillesta, Indianasta ja pitää sisälllään 44 konserttia ympäri Pohjois-Amerikkaa pysähtyen mm. Detroitiin, Los Angelesiin, Chicagoon, Torontoon, Vancouveriin ja moneen muuhun paikkaan. Katso koko lista www.nickelback.com

Albertassa, Kanadassa vuonna 1995 perustettu Nickelback on yksi suosituimmista rockyhtyeistä viimeisen kahden vuosikymmenen ajalta. Yhtyeen valtavasta suosiosta kertoo 50 miljoonaa myytyä albumia ja se, että yhtye on mailman 11 eniten myynein yhtye ja toiseksi eniten myynein ei-yhdysvaltalainen yhtye USA:ssa (ainoastaan The Beatles on heidän edellään). Tämän lisäksi Billboard on nimennyt Nickelbackin ”Top Rock Group of the Decade”. Yhtye on ansainnut yhdeksä Grammy –ehdokkuutta, saavuttanut kolme American Music Awardsia, a World Music Awardin, a People´s Choice Awardin sekä 12 JUNO Awardsia, seitsemän MuchMusic Video Awadsia ja nimetty Kanadan Walk of Fameen (2007). Nickelbackilla on hallussaan 23 kansainvälistä hittisingleä ja faneja ympäri maailmaa. Yhtye on tehnyt 12 loppuunmyytyä maailmankiertuella ja esiintynyt yli kahdeksalle miljoonalle fanille. Nickelbackin muodostavat Chad Kroeger (laulu, kitara), Ryan Peake (kitarat, taustalaulua), Mike Kroeger (basso) ja Danie Adair (rummun, taustalaulu).

Kotisivut / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

Ylös