Uutiset

PRINCEN WARNER BROS. TUOTANTO ON PALANNUT KAIKKIIN STRIIMAUSPALVELUIHIN

13.2.2017

Purple Rainin uudelleen masteroitu deluxe –versio, kaksi ennen julkaisematonta Princen albumia sekä kaksi konserttitaltiointia julkaistaan 9. kesäkuuta

Warner Bros. Records (WBR) on julkaissut Princen ikonisen WBR tuotannon kaikissa digitaalisissa palveluissa.

Warner Bros. Recordsin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Cameron Strang kommentoi ilouutista seuraavasti ”Prince äänitti hänen vaikutusvaltaisimmat ja suosituimmat kappaleensa aikanaan Warner Brosin parissa, ja olemme hyvin tietoisia vastuustamme suojella uskomatonta perintöään. Warner Bros. on hyvin innoissaan mahdollisuudesta tuoda Princen musiikki striimauspalveluiden kautta hänen miljoonille faneilleen ympäri maailmaa. Haluamme kiittää Princen perikuntaa, Universal Music Publishingia, Grammy Awardseja sekä kaikkia striimauspalveluita upeasta yhteistyöstä tämän rajapyykin saavuttamiseksi.”

”Olemme myös hyvin mielissämme Princen ikonisimman albumin, Purple Rainin, uudelleen masteroidun version julkaisusta 9. kesäkuuta. Lisäksi julkaisuun tulee kaksi ennen julkaisematonta Princen albumia sekä kaksi konserttitaltiointia.”

”Kun tuomme Princen musiikin – niin hitit kuin julkaisemattomat timantit – fanien saataville, sitoudumme pitämään Princen korkeita luovuuden standardeja yllä. Uskomme vahvasti fanien innostuvan kuullessaan nämä albumit ja katsoessaan nämä konsertit.”

Prince, joka solmi levytyssopimuksensa WBR:n kanssa 40 vuotta sitten, äänitti merkittävimmät ja suosituimmat albuminsa levy-yhtiölle. Muun muassa albumit Prince, Dirty Mind, Controversy, 1999, Purple Rain, Around The World In A Day, Parade, Sign O’ The Times, Batman ja Diamonds and Pearls, sekä suurimmat hitit “Let’s Go Crazy,” “Kiss,” “Little Red Corvette,” “Raspberry Beret,” “When Doves Cry,” “Sign O’ The Times,” “Alphabet Street,” “Batdance,” “Cream,” “I Would Die 4 U,” “Diamonds and Pearls,” “Pop Life,” “Delirious,” “1999,” “Purple Rain” julkaistiin WBR:n kautta.

Marraskuussa NPG ja Warner Bros. Records julkaisivat PRINCE 4Ever –kokoelman, joka tuo yhteen Princen 40 rakastetuinta kappaletta sekä ennenkuulemattoman kappaleen ”Moonbeam Levels”.

Ylös