Uutiset

WARNERIN ARTISTIT KAHMIVAT PUOLET TÄMÄN VUODEN EMMOISTA!

6.2.2017

Lauantaina 4. helmikuuta Espoon Metro Areenalla juhlittiin Emma-gaalaa, jossa palkittiin viime vuoden ansioituneimpia musiikintekijöitä. Warnerin artisteille gaala oli yhtä juhlaa, sillä he saivat puolet jaetuista 24 pystistä!

Illan kuningatar oli Vesala, joka pokkasi neljä palkintoa. JVG palkittiin kolmessa ja ALMA kahdessa kategoriassa, Suvi Teräsniska liikuttui ensimmäisestä Emmastaan. Vain elämää: Kausi 5 – Ensimmäinen kattaus -albumi palkittiin vuoden myydyimpänä albumina ja Antti Tuiskun menestyksekäs kiertue vuoden livenä.

 

Alla lista kaikista Warnerin Emma-voittajista:

Vuoden naissolisti
Vesala

Vuoden yhtye
JVG

Vuoden albumi
Vesala – Vesala

Vuoden tulokas
ALMA

Vuoden biisi
Tequila – Vesala

Vuoden pop
Vesala

Vuoden hiphop
JVG

Vuoden iskelmäalbumi
Sinä olet kaunis – Suvi Teräsniska

Vuoden myydyin albumi
Vain elämää: Kausi 5 – Ensimmäinen kattaus

Vienti-Emma
ALMA

Vuoden striimatuin kotimainen biisi
Hehkuu – JVG

Vuoden live
Antti Tuisku

Ylös