Uutiset

MARK FRY ON NIMITETTY WARNER MUSIC FINLANDIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

1.3.2017

Mark Fry on nimitetty Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi. Uudessa roolissaan hän raportoi Warner Music Nordicin Presidentille Jonas Siljemarkille.

Fry siirtyy uuteen työtehtäväänsä General Managerin ja markkinointijohtajan tehtävistä. Lisäksi hän on myös toiminut Vice President, Marketing – roolissa yhtiön pohjoismaisessa organisaatiossa. Fry aloittaa Warner Music Finlandin toimitusjohtajana Niko Nordströmin siirtyessä Warner Music Australasian vetäjäksi.

Jonas Siljemark kommentoi: ”Mark Fry on ollut tärkeässä roolissa Warner Music Finlandin menestystarinassa ja olen iloinen, että hän ottaa tiimin johtaakseen. Odotan innolla työskentelyä Markin kanssa, ylläpitäen Niko Nordströmin perintöä ja jatkaen yhtiön menestystarinaa Suomessa”.

Mark Fry jatkaa: ”On suuri kunnia aloittaa Warner Music Finlandin toimitusjohtajana. Niko Nordströmin johdolla yhtiöstä kasvoi Suomen suurin ja yhtiön menestystarina tulee jatkumaan tulevaisuudessakin”.

Fry on työskennellyt Warner Music Finlandin markkinointijohtajana yli kahdeksan vuoden ajan ja hänet nimitettiin yhtiön General Manageriksi syksyllä 2016.

Ylös