Uutiset

LAURI TÄHKÄN ALBUMI YLITTI PLATINARAJAN!

28.4.2017

Supersuositun Lauri Tähkän viime syksynä julkaistu albumi Vien sut täältä kotiin on ollut jättimenestys, ja nyt se on ylittänyt platinarajan.

– Sydämessä läikähti, kun levy-yhtiöstä soittivat Paattisten metsään, että Vien sut täältä kotiin on myynyt platinaa. Uskomatonta. Kiitos kaikille. Nythän meidän täytyy juhlia tätä upeaa vuotta ja platinaa Hartwall Arenan keikallani 20. toukokuuta, Lauri fiilistelee.

Lauri Tähkän syksyllä ilmestynyt albumi Vien sut täältä kotiin nousi suoraan listaykköseksi ja myi nopeasti kultaa. Levyn ensimmäinen single Morsian on ylittänyt platinarajan ja oli radioiden viime vuoden soitetuimpia kappaleita. Alkuvuodesta Lauri palkittiin Iskelmä-gaalassa vuoden miesartistina, vuoden albumista, sekä vuoden iskelmästä (Morsian). Viime syksynä hän hurmasi katsojat Nelosen supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja menestystä on tullut myös ohjelmasta tutuilla kappaleilla.

Facebook
Instagram
Snapchat: tahka.lauri
Kotisivut

Ylös