Uutiset

METALLIMENESTYS STONE SOUR JULKAISEE UUDEN ALBUMIN KESÄKUUSSA

28.4.2017

UUSI SINGLE ”FABULESS” ULKONA NYT

Räjähtävistä live-esiintymisistään tunnettu Stone Sour julkaisee odotetun “HYDROGRAD”-albumin perjantaina 30. kesäkuuta. Hollywoodin Sphere Studiossa äänitetyn ja Jay Rustonin tuottaman albumin voi ennakkotilata osoitteesta www.stonesour.com. ”HYRDOGRAD”-albumin ensimmäinen maistiainen on eilen julkaistu ”Fabuless”-single. Kappaleen omalaatuisen musiikkivideon on ohjannut Paul Brown ja se on nähtävissä täällä.

Stone Sour julkaisi viisitoista vuotta sitten nimikko- ja esikoisalbuminsa ja ansaitsi saman tien paikkansa 2000-luvun merkittävimpien hard rock –kokoonpanojen joukossa. Albumin singlet ”Get Inside” ja ”Inhale” olivat kumpikin ehdolla GRAMMY Awardsien ”Best Metal Performance” –kategoriassa. Debyyttialbumia vuonna 2006 seurannut COME WHAT(EVER) MAY -albumi kapusi Billboardin Rock-albumilistan ykkössijalle ja sisälsi lukuisia rock-hittejä. “30/30-150” –single nappasi myös GRAMMY –ehdokkuuden. Nelisen vuotta sitten julkaistut kriitikoiden ylistämät HOUSE OF GOLD & BONES – PART 1 ja PART 2 -albumit jatkoivat yhtyeen menestystä Billboardin top-listoilla.

Stone Sour tunnetaan myös räjähtävistä live-esiintymisistään. Albumin julkaisun kunniaksi Stone Sour lähtee eeppiselle Yhdysvaltain kesäkiertueelle toisen Roadrunner-yhtiön yhtyeen Kornin kanssa.

Nettisivut
Facebook
Twitter
Youtube

Ylös