Uutiset

PARAMORE ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN JA ESIINTYY HEINÄKUUSSA RUISROCKISSA!

19.4.2017

Kansainvälinen supermenestys Paramore nousee Ruisrockin lavalle 9. heinäkuuta! Fanien iloksi uusi After Laughter –albumi julkaistaan toukokuussa.

Paramore palaa yli neljän vuoden tauon jälkeen julkaisemalla uuden albumin 12. toukokuuta. After Laughter -albumin avaussingle ”Hard Times” on nyt ulkona.

Kuuntele biisi tästä!
Katso Andrew Joffen ohjaama pirteä musiikkivideo tästä!

Toukokuussa julkaistavan After Laughter –albumin on tuottanut Justin Meldal-Johnsenin lisäksi yhtyeen kitaristi Taylor York. Yhtye äänitti albumin poikkeuksellisesti kotikaupungissaan Nashvillessä. Paramoren entinen rumpali Zac Farro on tehnyt comebackin palaamalla bändin kokoonpanoon.

Paramore starttaa Euroopan kiertueen kesäkuussa Dublinista. Katso keikkapäivämäärät osoitteessa www.paramore.net.

Paramoren musiikki on yhtyeen uran alusta saakka kahminut kulta-, platina- ja tuplaplatinalevyjä. Vuonna 2004 Nashvillessä perustetun yhtyeen debyyttialbumi ”All We Know Is Falling” nappasi kultaa vuonna 2005. Menestys jatkoi kasvamista, kun Paramoren toinen albumi ”RIOT!” ja Twilight-elokuvasaagassa kuultu ”Decode”-single myivät platinaa. Yhtyeen vuonna 2009 julkaisema ”The Only Exception”-single keräsi platinamyyntien lisäksi myös Grammy-ehdokkuuden.

Paramore on nelinkertainen Grammy-ehdokas. Vuonna 2015 yhtye voitti ensimmäisen Grammynsä ”Best Rock Song” –kategoriassa. Bändin vuonna 2013 julkaisema nimikkoalbumi ”Paramore” meni listaykköseksi Yhdysvalloissa. Albumilta löytyy kaksi tuplaplatina-sinkkua ”Still Into You” sekä ”Ain’t It Fun”, joista jälkimmäinen on kansainvälisesti Paramoren isoin hitti.

Energisestä live-esiintymisestään tunnettu Paramore on viettänyt suurimman osan viime vuosikymmenestä kiertäen maailmaa, esiintyen loppuunmyydyillä areenoilla ja suurilla festivaalilavoilla.

After Laughter –albumin kappalelista:

TRACK LISTING
1. Hard Times
2. Rose-Colored Boy
3. Told You So
4. Forgiveness
5. Fake Happy
6. 26
7. Pool
8. Grudges
9. Caught In The Middle
10. Idle Worship
11. No Friend
12. Tell Me How

Ylös