Uutiset

PASA JULKAISI UPEAN UUDEN SINGLEN ”JÄÄ VIELÄ HELSINKIIN”

12.4.2017

Hetken hiljaiseloa viettänyt Pasa on vihdoin tehnyt paluun upealla singlellä ”Jää vielä Helsinkiin”. 2000-luvun alussa lapsuudenystävysten kesken perustettu Pasa julkaisi nimeään kantavan debyyttialbuminsa syksyllä 2011 ja valittiin samana vuonna musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011 –äänestykseen sekä Emma-tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Yhtye jäi tämän jälkeen pitkälle tauolle ja on valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa.

”Uusi single kertoo kaipuusta ja pyytää vielä jäämään. Myöhemmin julkaistavan kakkoslevymme tekoprosessi ei ole ollut helpoin mahdollinen, klassinen toinen albumi kyseessä siis. Se tulee sisältämään kappaleita rakkaudesta, nuoruudesta, sydänsuruista – mistäpä muusta nyt nuoret pojat laulaisivatkaan. Mutta nyt tuntuu siltä, että kaikki veri, hiki ja kyyneleet ovat lopulta olleet tämän arvoisia.”

Yhtye on aiemmin tullut tutuksi kappaleistaan Kristiina, Metsä yöhön vaihtuu sekä Outolintu. Ensimmäinen maistiainen kakkosalbumilta, Jää vielä Helsinkiin -single julkaistiin tänään. Kuuntele kappale tästä!

”Paljon ehti tapahtua tässä välissä, Ultra Bra ehti tehdä paluun – kaksi kertaa, Nikke Ankara jo kertaalleen lopettaa ja aloittaa taas ja me vaan väännettiin, työstettiin ja vähän kipuiltiin kans. Lisää on tulossa ja tää ei jää tähän. Pasa on palannut!”

Ylös