Uutiset

PROFEETAT JULKAISI UUDEN SINGLEN ”JOKAINEN KYYNEL”

19.4.2017

Cheekin ja Elastisen muodostama Profeetat julkaisi tänään uuden singlen Jokainen kyynel. Kaksikko on julkaissut aiemmin kaksi singleä Sinuhe ja Yhtäccii. Profeetat esiintyy ensi viikolla Turun Gatorade Centerissä sekä kahtena iltana Hartwall Arenalla. Kaikki kolme konserttia ovat loppuunmyytyjä.

Kuuntele Jokainen kyynel täältä!

Yhteinen työskentelytapamme alkaa löytää uomansa ja taas saimme aikaan jotain ihan erilaista kuin kumpikaan omillaan”, kertoo Elastinen.

Kun olemme Kimmon kanssa kasanneet keikkaa, on tullu olo, että luvassa on kaikkien aikojen hienoin show. Myös settilista on muotoutunut niin, että meidän molempien biisit täydentävät toisiaan”, lisää Cheek.

 

Profeetat:
28.4. Gatorade Center, Turku
29.4. Hartwall Arena, Helsinki
30.4. Hartwalla Arena, Helsinki

Ylös