Uutiset

WARNER MUSIC FINLANDISSA ORGANISAATIOMUUTOKSIA JA NIMITYKSIÄ

7.4.2017

Warner Music Finlandin kotimaisen osaston johtoon on nimikkeellä General Manager, Domestic nimetty Asko Kallonen. Kotimaisen musiikin tuotannon A&R-tehtävissä jatkavat Lasse Kurki, Pequ Nieminen ja yhteistyökumppanitahot Etenee Records, PME Records sekä ulkoistetut A&R-scoutit.

Inka Laitinen on nimitetty kotimaisen puolen Marketing Manageriksi. Tiedotuksessa jatkavat Aino-Kuutamo Uusitorppa / Promotion Manager ja Isadora Kamotskin / Promotion Manager sekä digitaalisessa roolissa Nicholas Wilczynski / Digital Marketing Manager.

Ramona Forsström on nimetty Marketing Directoriksi ulkomaisten artistien markkinointiin. Ulkomaiseen tiimiin kuuluvat myös Elina Otsala / Promotion Manager, Sanna Rulamo / Digital Marketing & Key Account Manager ja Emma Hynnä / Marketing trainee. Koko markkinointiosaston assistenttina toimii Suvi Tuhkanen.

Warner Music Liven johdossa toimii Samppa Hartikainen ja promoottorina Jake Hannula. Keikkamyyjinä jatkavat Niina Jalonen, Matti Kaunisvesi ja Olli Vartiainen. Asiakkuuspäällikönä toimii jatkossakin Kari Hoikka.

Warnerin uutena toimitusjohtana aloitti 1.4. Mark Fry.

Warner teki viime vuonna historiansa kovimman tuloksen. Yhtiö jatkaa jo yhdeksättä vuotta kotimaisen musiikin markkinajohtajana Suomessa. Yhtiön viime vuoden kotimainen markkinaosuus oli 37 %. Samalla Warner kasvatti markkinaosuuttaan sekä kotimaisen että ulkomaisen musiikin osalta.

Ylös